Piept de rață sous-vide cu fistic, piure de țelină și morcovi caramelizați
No Reviews
Ingredients
Adjust Servings
200 g Piept de rață sous-vide INGREDIENT MACROMEX | |
100 g Piure de țelină INGREDIENT MACROMEX | |
50 g Morcovi baby | |
40 g Fistic | |
30 g Unt INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Sos de coacăze | |
5 g Zahăr brun |
Directions
1.
Pieptul de rață sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.
Mark as complete
2.
Se prepară în tigaia încinsă pe ambele părți câte 1 minut.
Mark as complete
3.
Se prepară o crustă din fistic măcinat.
Mark as complete
4.
Pieptul de rață se învelește în crustă de fistic.
Mark as complete
5.
Se pune la cuptor la 200 grade pentru 5 minute.
Mark as complete
6.
Se feliază pieptul de rață.
Mark as complete
7.
Se prepară piureul de țelină cu unt și se condimentează (sare, piper).
Mark as complete
8.
Morcovii se curăță și se caramelizează în tigaie cu unt și zahăr.
Mark as complete
9.
Se montează preparatul.
Mark as complete
Notes
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2024 |
30 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.