Piept de rață sous-vide cu fistic, piure de țelină și morcovi caramelizați

10 min

super easy

No Reviews

Ingredients

Adjust Servings
200 g Piept de rață sous-vide INGREDIENT MACROMEX
100 g Piure de țelină INGREDIENT MACROMEX
50 g Morcovi baby
40 g Fistic
30 g Unt INGREDIENT MACROMEX
20 g Sos de coacăze
5 g Zahăr brun

Directions

1.

Pieptul de rață sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.

Mark as complete
2.

Se prepară în tigaia încinsă pe ambele părți câte 1 minut.

Mark as complete
3.

Se prepară o crustă din fistic măcinat.

Mark as complete
4.

Pieptul de rață se învelește în crustă de fistic.

Mark as complete
5.

Se pune la cuptor la 200 grade pentru 5 minute.

Mark as complete
6.

Se feliază pieptul de rață.

Mark as complete
7.

Se prepară piureul de țelină cu unt și se condimentează (sare, piper).

Mark as complete
8.

Morcovii se curăță și se caramelizează în tigaie cu unt și zahăr.

Mark as complete
9.

Se montează preparatul.

Mark as complete

Notes

30 lei

Lasă un răspuns