Quiche cu legume și gorgonzola by Chef Mariana Popa
No Reviews
Ingredients
Adjust Servings
33 g Legume ratatouille INGREDIENT MACROMEX | |
33 g Făină | |
1 g Cimbru uscat | |
17 g Ceapă cuburi INGREDIENT MACROMEX | |
42 g Brânză Danablu INGREDIENT MACROMEX | |
17 ml Smântână 35% INGREDIENT MACROMEX | |
17 g Brânză Akadia double cream INGREDIENT MACROMEX | |
1 bucată Ouă | |
Ulei | |
17 g Unt INGREDIENT MACROMEX | |
17 g Cașcaval INGREDIENT MACROMEX |
Ustensile folosite
formă pentru copt, cuptor.
Directions
1.
Pregătim aluatul: un gălbenuș de ou se amestecă cu făină, apă rece și unt rece tăiat bucățele. Se dă la rece aluatul rezultat pentru 30 de minute.
Mark as complete
2.
În paralel, pregătim legumele. În tigaie se pune unt la încins. Se adaugă ceapa și mixul de legume. Se asezonează.
Mark as complete
3.
Aluatul se modelează cu făină.
Mark as complete
4.
Aluatul se pune într-o formă pentru copt și se pune la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 10 minute.
Mark as complete
5.
Legumele sotate se adaugă într-un bol.
Mark as complete
6.
Se adaugă parmesan, smântână, ouă, gorgonzola și akadia.
Mark as complete
7.
După 10 minute, aluatul se scoate. Și se adaugă compoziția. Se presară cașcaval ras deasupra.
Mark as complete
8.
Se pune la cuptor pentru 30 de minute (la această cantitate) la 180 de grade.
Mark as complete
Urmărește rețeta video
Notes
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2021 |
4 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.