Quiche cu legume și gorgonzola by Chef Mariana Popa

50 min

super easy

No Reviews

Ingredients

Adjust Servings
33 g Legume ratatouille INGREDIENT MACROMEX
33 g Făină
1 g Cimbru uscat
17 g Ceapă cuburi INGREDIENT MACROMEX
42 g Brânză Danablu INGREDIENT MACROMEX
17 ml Smântână 35% INGREDIENT MACROMEX
17 g Brânză Akadia double cream INGREDIENT MACROMEX
1 bucată Ouă
Ulei
17 g Unt INGREDIENT MACROMEX
17 g Cașcaval INGREDIENT MACROMEX

Ustensile folosite

formă pentru copt, cuptor.

Directions

1.

Pregătim aluatul: un gălbenuș de ou se amestecă cu făină, apă rece și unt rece tăiat bucățele. Se dă la rece aluatul rezultat pentru 30 de minute.

Mark as complete
2.

În paralel, pregătim legumele. În tigaie se pune unt la încins. Se adaugă ceapa și mixul de legume. Se asezonează.

Mark as complete
3.

Aluatul se modelează cu făină.

Mark as complete
4.

Aluatul se pune într-o formă pentru copt și se pune la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 10 minute.

Mark as complete
5.

Legumele sotate se adaugă într-un bol.

Mark as complete
6.

Se adaugă parmesan, smântână, ouă, gorgonzola și akadia.

Mark as complete
7.

După 10 minute, aluatul se scoate. Și se adaugă compoziția. Se presară cașcaval ras deasupra.

Mark as complete
8.

Se pune la cuptor pentru 30 de minute (la această cantitate) la 180 de grade.

Mark as complete

Notes

4 lei

Tags

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns