Salată crocantă cu piept de rață sous-vide, fenicul și jeleu de mandarine
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
60 g Piept de rață sous-vide INGREDIENT MACROMEX | |
40 g Mix salată | |
20 g Fenicul | |
20 g Jeleu de mandarine |
Pași de preparare
1.
Pieptul de rață sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.
Mark as complete
2.
Se prepară în tigaie timp de 2 minute pe fiecare parte.
Mark as complete
3.
Se feliază subțire.
Mark as complete
4.
Se montează preparatul: salata, feliile de piept de rață sous-vide, fenicul și jeleu de mandarine.
Mark as complete
5.
Opțional pentru decor și o textură mai croncantă se pot adăuga nuci, merișoare și microgreens.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2024 |
10 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.