Piept de rață sous-vide cu sparanghel, piure de cartofi dulci și sos de cireșe amare

10 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
200 g Piept de rață sous-vide INGREDIENT MACROMEX
60 g Sparanghel INGREDIENT MACROMEX
60 g Piure de cartofi dulci INGREDIENT MACROMEX
15 g Unt INGREDIENT MACROMEX
20 g Sos de cireșe amare

Pași de preparare

1.

Pieptul de rață sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.

Mark as complete
2.

Se prepară în tigaie timp de 2 minute, apoi la cuptor timp de 8 minute la 220 de grade.

Mark as complete
3.

Se prepară piureul de cartofi dulci cu unt și condimente (sare, piper).

Mark as complete
4.

Se blanșează sparanghelul.

Mark as complete
5.

Se montează preparatul: piureul de cartofi dulci, pieptul de rață, sparanghel și sos de cireșe amare.

Mark as complete

Notițe

28 lei

Lasă un răspuns