Piept de rață sous-vide cu sparanghel, piure de cartofi dulci și sos de cireșe amare
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
200 g Piept de rață sous-vide INGREDIENT MACROMEX | |
60 g Sparanghel INGREDIENT MACROMEX | |
60 g Piure de cartofi dulci INGREDIENT MACROMEX | |
15 g Unt INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Sos de cireșe amare |
Pași de preparare
1.
Pieptul de rață sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.
Mark as complete
2.
Se prepară în tigaie timp de 2 minute, apoi la cuptor timp de 8 minute la 220 de grade.
Mark as complete
3.
Se prepară piureul de cartofi dulci cu unt și condimente (sare, piper).
Mark as complete
4.
Se blanșează sparanghelul.
Mark as complete
5.
Se montează preparatul: piureul de cartofi dulci, pieptul de rață, sparanghel și sos de cireșe amare.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2024 |
28 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.