Sandwich cu Philadelphia și spată de vită sous vide by Chef Victor Melian
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
100 g Spată de vită INGREDIENT MACROMEX | |
75 g Philadelphia INGREDIENT MACROMEX | |
25 g Cheddar maturat INGREDIENT MACROMEX | |
25 g Unt INGREDIENT MACROMEX | |
25 g Ceapă INGREDIENT MACROMEX | |
1 buc Demibaghetă rustică INGREDIENT MACROMEX |
Ustensile folosite
feliator, grătar.
Pași de preparare
1.
Ceapa se călește cu sos soia, terriaky, sos de pește.
Mark as complete
2.
Spata de vită se feliază. Se prepară la grătar cu unt.
Mark as complete
3.
Demibagheta se rumenește puțin la grătar.
Mark as complete
4.
Philadelphia și brânza cheddar se amestecă la cald pentru a forma un sos de brânză.
Mark as complete
5.
Se montează sandwich-ul: ceapa, carnea de vită preparată la grătar, crema de brânză cu Philadelphia.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna mai 2022 |
14 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.