Sandwich cu Philadelphia și rasol de miel sous vide by Chef Victor Melian
No Reviews
Ingredients
Adjust Servings
100 g Rasol de miel INGREDIENT MACROMEX | |
75 g Philadelphia INGREDIENT MACROMEX | |
25 g Ceapă INGREDIENT MACROMEX | |
25 g Cheddar INGREDIENT MACROMEX | |
1 buc Mezzaluna INGREDIENT MACROMEX |
Ustensile folosite
tigaie, oală, cuptor.
Directions
1.
Rasolul de miel se prepară la cuptor pentru 15 minute la 150 grade.
Mark as complete
2.
Ceapa se călește la tigaie cu sos de soia, terriaky și sos de pește.
Mark as complete
3.
Philadelphia și brânza cheddar se amestecă la cald pentru a forma un sos de brânză.
Mark as complete
4.
Se montează sandwich-ul: ceapa, carnea de miel tăiată fâșii și crema de brânză cu Philadelphia.
Mark as complete
Notes
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna mai 2022 |
22 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.