Sandwich cu piept de rață sous-vide
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
80 g Piept de rață sous-vide INGREDIENT MACROMEX | |
1 buc Demibagheta Pretzel INGREDIENT MACROMEX | |
10 g Spanac | |
15 g Segmente de portocale | |
20 g Dressing de mandarine | |
5 g Semințe de dovleac |
Pași de preparare
1.
Pieptul de rață sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.
Mark as complete
2.
Se prepară în tigaia încinsă pe ambele părți câte 2 minute.
Mark as complete
3.
Se feliază.
Mark as complete
4.
Pe demibaghetă se adaugă frunzele de spanac, feliile de piept de rață, segmentele de portocale, dressingul de mandarine și semințele de dovleac.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2024 |
15 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.