Piept de rață sous-vide asiatic cu noodles și legume wok
No Reviews
Ingredients
Adjust Servings
100 g Piept de rață sous-vide INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Ceapă INGREDIENT MACROMEX | |
30 g Morcov | |
30 g Dovlecei | |
30 g Ardei roșu | |
60 g Noodles | |
30 g Sos de soia | |
10 Ulei de susan |
Directions
1.
Pieptul de rață sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.
Mark as complete
2.
Se prăjește în ulei de susan pe partea cu piele timp de 2 minute și 1 minut pe cealaltă parte.
Mark as complete
3.
Se feliază.
Mark as complete
4.
Se sotează legumele la tigaie.
Mark as complete
5.
Se adaugă feliile de piept de rață, sos de soia și noodles prefiert.
Mark as complete
Notes
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2024 |
17 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.