Supă cremă de sparanghel cu creveți
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
125 g Sparanghel INGREDIENT MACROMEX | |
100 ml Stoc de legume (stoc de pui în varianta non post) INGREDIENT MACROMEX | |
25 g Ceapă cuburi INGREDIENT MACROMEX | |
12 ml Smântână lichidă INGREDIENT MACROMEX | |
12 g Unt INGREDIENT MACROMEX | |
3 ml Ulei de măsline | |
2 bucăți Creveți 16/20 INGREDIENT MACROMEX | |
3 g Căței de usturoi INGREDIENT MACROMEX | |
Baby spanac | |
Toast / crutoane | |
*pentru varianta de post se pot înlocui ingredientele cu produse vegetale. |
Ustensile folosite
blender, tigaie.
Pași de preparare
1.
Topim untul și adăugăm ceapa la călit.
Mark as complete
2.
Se pregateste sparanghelul. Acesta se taie în bucăți și se adaugă la călit alături de ceapă.
Mark as complete
3.
Se pregătește stocul de legume: fierbem apa, adăugam stocul de legume (8ml/200ml apă) și omogenizăm. Adaugăm stocul de legume peste ceapa călita cu sparanghel și mai fierbem puțin.
Mark as complete
4.
4. Când legumele s-au înmuiat, se adaugă smântâna lichidă, sare, baby spanac și se blendează.
Mark as complete
5.
Într-o tigaie se topește puțin unt și ulei de măsline. Se trag la tigaie creveții cu usturoiul zdrobit, sare și piper.
Mark as complete
6.
Pentru decor se trage la tigaie puțin sparanghel.
Mark as complete
7.
Farfuria se decorează cu sparanghelul tras la tigaie, două bucăți creveți și microplante.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2021 |
9 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.