Supă cremă de sparanghel cu creveți

15 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
125 g Sparanghel INGREDIENT MACROMEX
100 ml Stoc de legume (stoc de pui în varianta non post) INGREDIENT MACROMEX
25 g Ceapă cuburi INGREDIENT MACROMEX
12 ml Smântână lichidă INGREDIENT MACROMEX
12 g Unt INGREDIENT MACROMEX
3 ml Ulei de măsline
2 bucăți Creveți 16/20 INGREDIENT MACROMEX
3 g Căței de usturoi INGREDIENT MACROMEX
Baby spanac
Toast / crutoane
*pentru varianta de post se pot înlocui ingredientele cu produse vegetale.

Ustensile folosite

blender, tigaie.

Pași de preparare

1.

Topim untul și adăugăm ceapa la călit.

Mark as complete
2.

Se pregateste sparanghelul. Acesta se taie în bucăți și se adaugă la călit alături de ceapă.

Mark as complete
3.

Se pregătește stocul de legume: fierbem apa, adăugam stocul de legume (8ml/200ml apă) și omogenizăm. Adaugăm stocul de legume peste ceapa călita cu sparanghel și mai fierbem puțin.

Mark as complete
4.

4. Când legumele s-au înmuiat, se adaugă smântâna lichidă, sare, baby spanac și se blendează.

Mark as complete
5.

Într-o tigaie se topește puțin unt și ulei de măsline. Se trag la tigaie creveții cu usturoiul zdrobit, sare și piper.

Mark as complete
6.

Pentru decor se trage la tigaie puțin sparanghel.

Mark as complete
7.

Farfuria se decorează cu sparanghelul tras la tigaie, două bucăți creveți și microplante.

Mark as complete

Notițe

9 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns