Vietnamese Rolls cu Coaste de porc gătite sous vide by Chef Laurențiu Hairadin

15 min

easy

1

No Reviews

Ingredients

Adjust Servings
50 g Coaste de porc marinate gătite Sous vide INGREDIENT MACROMEX - CO5339
30 g Crema de branza Philadelphia 1.65kg INGREDIENT MACROMEX - BN197
20 g Foi de orez
40 g Baby Spanac
1 g Ceapă verde
40 g Castraveti fabio
50 g Nduja
20 ml Ulei de măsline

Directions

1.

Se decongelează Coastele de porc gătite sous vide, la frigider, timp de 24 de ore.

Mark as complete
2.

Se regenerează coasta de porc în sucul propriu, rezultat în urma gătirii sous vide.

Mark as complete
3.

Se montează preparatul cu carnea de pe coastele de porc și restul ingredientelor.

Mark as complete
4.

Se ornează cu cremă de brânza Philadelphia!

Mark as complete

Urmărește rețeta video



Notes

21.15

lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns