Vietnamese Rolls cu Coaste de porc gătite sous vide by Chef Laurențiu Hairadin
No Reviews
Ingredients
Adjust Servings
50 g Coaste de porc marinate gătite Sous vide INGREDIENT MACROMEX - CO5339 | |
30 g Crema de branza Philadelphia 1.65kg INGREDIENT MACROMEX - BN197 | |
20 g Foi de orez | |
40 g Baby Spanac | |
1 g Ceapă verde | |
40 g Castraveti fabio | |
50 g Nduja | |
20 ml Ulei de măsline |
Directions
1.
Se decongelează Coastele de porc gătite sous vide, la frigider, timp de 24 de ore.
Mark as complete
2.
Se regenerează coasta de porc în sucul propriu, rezultat în urma gătirii sous vide.
Mark as complete
3.
Se montează preparatul cu carnea de pe coastele de porc și restul ingredientelor.
Mark as complete
4.
Se ornează cu cremă de brânza Philadelphia!
Mark as complete
Urmărește rețeta video
Notes
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna Februarie 2025 |
lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.