Chiflă Bao cu Coaste de porc gătite sous vide by Chef Laurențiu Hairadin
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
100 g Coaste de porc marinate gătite Sous vide INGREDIENT MACROMEX - CO5339 | |
1 bucată Chiflă Bao (gatită la abur) fully baked INGREDIENT MACROMEX - BK340 | |
80 g Piure de dovleac INGREDIENT MACROMEX - CO1559 | |
20 g Unt nesărat, 83% grăsime INGREDIENT MACROMEX - BN402 | |
30 g Măr verde Granny Smith | |
30 g Ridiche Roșie | |
10 g Salată Baby Bem | |
40 g Ceapă roșie murată | |
40 g Sos Kimchi | |
10 ml Lămâie | |
5 g Chives |
Pași de preparare
1.
Se decongelează Coastele de porc gătite sous vide, la frigider, timp de 24 de ore.
Mark as complete
2.
Se decongelează chiflele bao.
Mark as complete
3.
Se pun coastele de porc la grătar pentru a fi încălzite.
Mark as complete
4.
Se scoate carnea de pe oase.
Mark as complete
5.
Se pune în chiflă și se montează preparatul final.
Mark as complete
Urmărește rețeta video
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna Februarie 2025 |
lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.