Chiflă Bao cu Coaste de porc gătite sous vide by Chef Laurențiu Hairadin

15 min

super easy

1

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
100 g Coaste de porc marinate gătite Sous vide INGREDIENT MACROMEX - CO5339
1 bucată Chiflă Bao (gatită la abur) fully baked INGREDIENT MACROMEX - BK340
80 g Piure de dovleac INGREDIENT MACROMEX - CO1559
20 g Unt nesărat, 83% grăsime INGREDIENT MACROMEX - BN402
30 g Măr verde Granny Smith
30 g Ridiche Roșie
10 g Salată Baby Bem
40 g Ceapă roșie murată
40 g Sos Kimchi
10 ml Lămâie
5 g Chives

Pași de preparare

1.

Se decongelează Coastele de porc gătite sous vide, la frigider, timp de 24 de ore.

Mark as complete
2.

Se decongelează chiflele bao.

Mark as complete
3.

Se pun coastele de porc la grătar pentru a fi încălzite.

Mark as complete
4.

Se scoate carnea de pe oase.

Mark as complete
5.

Se pune în chiflă și se montează preparatul final.

Mark as complete

Urmărește rețeta video



Notițe

12.66

lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns