Tocăniță lipovenească de midii
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
175 g Carne midii INGREDIENT MACROMEX | |
38 g Ceapă cuburi INGREDIENT MACROMEX | |
12 g Căței de usturoi INGREDIENT MACROMEX | |
100 g Roșii decojite INGREDIENT MACROMEX | |
38 ml Vin alb | |
3 g Ardei iute | |
1,5 g Busuioc | |
8 ml Ulei de măsline | |
2 g Sare, piper | |
Pătrunjel |
Ustensile folosite
tigaie, oală.
Pași de preparare
1.
Într-o tigaie adăugam puțin ulei de măsline și călim ceapa cuburi și usturoiul până se înmoaie.
Mark as complete
2.
Se adaugă carnea de midii și se mai călesc 3-4 minute.
Mark as complete
3.
Se adaugă vinul alb și se lasă la fiert încă 3 -4 minute.
Mark as complete
4.
Apoi se adaugă roșiile decojite și ardeiul iute tocat mărunt și se mai lasă 5 minute la fiert.
Mark as complete
5.
Se adaugă busuiocul și pătrunjelul. Se dă gustul final cu sare și piper.
Mark as complete
6.
Se decorează cu microplante.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2021 |
11 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.