Tortilla cu pulled pork sous-vide și cremă Philadelphia
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
100 g Pulled pork sous-vide INGREDIENT MACROMEX | |
100 g Mix de orez sălbatic INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Sos de soia | |
10 g Ulei de susan | |
10 g Miere | |
20 g Ceapă | |
20 g Morcov | |
20 g Ardei roșu | |
20 g Dovlecel | |
20 g Ceapă verde |
Pași de preparare
1.
Pulled pork sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.
Mark as complete
2.
Se prepară la cuptor timp de 15 minute la 180 de grade.
Mark as complete
3.
Se desface fâșii carnea.
Mark as complete
4.
Se caramelizează legumele în tigaie. Se adaugă sosul de soia și carnea pulled pork.
Mark as complete
5.
Se prepară orezul sălbatic.
Mark as complete
6.
Se montează preparatul: orezul, mixul de legume wok și pulled pork.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna decembrie 2024 |
7 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.