Tortilla cu pulled pork sous-vide și cremă Philadelphia

10 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
100 g Pulled pork sous-vide INGREDIENT MACROMEX
100 g Mix de orez sălbatic INGREDIENT MACROMEX
20 g Sos de soia
10 g Ulei de susan
10 g Miere
20 g Ceapă
20 g Morcov
20 g Ardei roșu
20 g Dovlecel
20 g Ceapă verde

Pași de preparare

1.

Pulled pork sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.

Mark as complete
2.

Se prepară la cuptor timp de 15 minute la 180 de grade.

Mark as complete
3.

Se desface fâșii carnea.

Mark as complete
4.

Se caramelizează legumele în tigaie. Se adaugă sosul de soia și carnea pulled pork.

Mark as complete
5.

Se prepară orezul sălbatic.

Mark as complete
6.

Se montează preparatul: orezul, mixul de legume wok și pulled pork.

Mark as complete

Notițe

7 lei

Lasă un răspuns