Coaste de porc sous-vide cu cartofi wedges
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
350 g Coaste de porc sous-vide INGREDIENT MACROMEX | |
100 g Cartofi wedges INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Morcovi | |
20 g Varză albă | |
20 g Roșie | |
20 g Oțet de mere | |
20 g Miere | |
20 g Sos maioneză | |
20 g Sos barbeque | |
20 g Mix salată |
Pași de preparare
1.
Coastele de porc sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.
Mark as complete
2.
Se prepară apoi la cuptorul preîncălzit timp de 5 minute la 220 de grade. Se adaugă sosul barbeque și se mai lasă timp de 7 minute la cuptor.
Mark as complete
3.
Se prepară cartofii wedges la cuptor sau la friteuză.
Mark as complete
4.
Se prepară salata coleslaw din legume tăiate julienne și se amestecă cu oțet, miere și maioneză.
Mark as complete
5.
Se montează preparatul: coastele, cartofii, mixul de salată, salata coleslaw și sosul barbeque.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna decembrie 2024 |
15 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.