Coaste de porc sous-vide cu cartofi wedges

10 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
350 g Coaste de porc sous-vide INGREDIENT MACROMEX
100 g Cartofi wedges INGREDIENT MACROMEX
20 g Morcovi
20 g Varză albă
20 g Roșie
20 g Oțet de mere
20 g Miere
20 g Sos maioneză
20 g Sos barbeque
20 g Mix salată

Pași de preparare

1.

Coastele de porc sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.

Mark as complete
2.

Se prepară apoi la cuptorul preîncălzit timp de 5 minute la 220 de grade. Se adaugă sosul barbeque și se mai lasă timp de 7 minute la cuptor.

Mark as complete
3.

Se prepară cartofii wedges la cuptor sau la friteuză.

Mark as complete
4.

Se prepară salata coleslaw din legume tăiate julienne și se amestecă cu oțet, miere și maioneză.

Mark as complete
5.

Se montează preparatul: coastele, cartofii, mixul de salată, salata coleslaw și sosul barbeque.

Mark as complete

Notițe

15 lei

Lasă un răspuns