Pellete Pani Puri cu Obrăjori de porc gătiţi sous vide by Chef Laurențiu Hairadin
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
150 g Obrăjori de porc gătiți Sous Vide INGREDIENT MACROMEX - CO677 | |
70 g Cremă de brânză Philadelphia 1.65 kg INGREDIENT MACROMEX - BN197 | |
40 g Smântănă pentru gătit, UHT 20% INGREDIENT MACROMEX - BN381 | |
50 g Ceapă roșie | |
30 g Pellete Pani Puri | |
3 g Chives | |
20 g Boabe de muștar | |
100 ml Ulei floarea soarelui High oleic INGREDIENT MACROMEX - BN1060 |
Pași de preparare
1.
Se decongelează Obrăjorii de porc gătiți sous vide, la frigider timp de 24 ore.
Mark as complete
2.
Obrăjorii de porc se pun în tigaie și se regenerează în suc propriu, folosind sosul de la gătirea sous vide.
Mark as complete
3.
Obrăjorii de porc se pun apoi în blender, împreună cu smântăna dulce și se obține o pastă.
Mark as complete
4.
Peletii se prăjesc în ulei încins, se sparg și se umplu cu pastă obținută din Obrăjori de porc.
Mark as complete
5.
Deasupra se adaugă crema de brânză Philadelphia, amestecată cu chives.
Mark as complete
6.
La final, se adaugă ceapă roșie.
Mark as complete
Urmărește rețeta video
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna Februarie 2025 |
lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.