Pellete Pani Puri cu Obrăjori de porc gătiţi sous vide by Chef Laurențiu Hairadin

25 min

easy

1

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
150 g Obrăjori de porc gătiți Sous Vide INGREDIENT MACROMEX - CO677
70 g Cremă de brânză Philadelphia 1.65 kg INGREDIENT MACROMEX - BN197
40 g Smântănă pentru gătit, UHT 20% INGREDIENT MACROMEX - BN381
50 g Ceapă roșie
30 g Pellete Pani Puri
3 g Chives
20 g Boabe de muștar
100 ml Ulei floarea soarelui High oleic INGREDIENT MACROMEX - BN1060

Pași de preparare

1.

Se decongelează Obrăjorii de porc gătiți sous vide, la frigider timp de 24 ore.

Mark as complete
2.

Obrăjorii de porc se pun în tigaie și se regenerează în suc propriu, folosind sosul de la gătirea sous vide.

Mark as complete
3.

Obrăjorii de porc se pun apoi în blender, împreună cu smântăna dulce și se obține o pastă.

Mark as complete
4.

Peletii se prăjesc în ulei încins, se sparg și se umplu cu pastă obținută din Obrăjori de porc.

Mark as complete
5.

Deasupra se adaugă crema de brânză Philadelphia, amestecată cu chives.

Mark as complete
6.

La final, se adaugă ceapă roșie.

Mark as complete

Notițe

14.01

lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns