Biscuit de parmesan cu cremă de avocado și lăstari de năut by Chef Mariana Popa

20 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
30 g Parmesan INGREDIENT MACROMEX
15 g Pesmet panko
15 g Cașcaval INGREDIENT MACROMEX
30 g Avocado INGREDIENT MACROMEX
5 g Lămâie
7 ml Ulei măsline
Lăstari de năut
1 g Piper alb
1 g Sare

Ustensile folosite

blender, cuptor.

Pași de preparare

1.

Se rade parmesanul și cașcavalul.

Mark as complete
2.

Din parmesan, cașcaval și pesmet se pregătesc biscuiți, care se formează pe folie de silicon, la cuptor.

Mark as complete
3.

Se pregătește pasta de avocado la blender.

Mark as complete
4.

Peste avocado se adaugă prima dată uleiul, apoi zeama de lămâie.

Mark as complete
5.

Se asezonează cu sare și piper.

Mark as complete
6.

Pe fiecare biscuit se adaugă un strat de pastă de avocado. Se decorează cu lăstari de năut la final.

Mark as complete

Notițe

4 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns