Biscuit de parmesan cu cremă de avocado și lăstari de năut by Chef Mariana Popa
No Reviews
Ingredients
Adjust Servings
30 g Parmesan INGREDIENT MACROMEX | |
15 g Pesmet panko | |
15 g Cașcaval INGREDIENT MACROMEX | |
30 g Avocado INGREDIENT MACROMEX | |
5 g Lămâie | |
7 ml Ulei măsline | |
Lăstari de năut | |
1 g Piper alb | |
1 g Sare |
Ustensile folosite
blender, cuptor.
Directions
1.
Se rade parmesanul și cașcavalul.
Mark as complete
2.
Din parmesan, cașcaval și pesmet se pregătesc biscuiți, care se formează pe folie de silicon, la cuptor.
Mark as complete
3.
Se pregătește pasta de avocado la blender.
Mark as complete
4.
Peste avocado se adaugă prima dată uleiul, apoi zeama de lămâie.
Mark as complete
5.
Se asezonează cu sare și piper.
Mark as complete
6.
Pe fiecare biscuit se adaugă un strat de pastă de avocado. Se decorează cu lăstari de năut la final.
Mark as complete
Notes
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna ianuarie 2022 |
4 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.