Budincă de broccoli gratinată cu sos Morney by Chef Mariana Popa

60 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
100 g Broccoli INGREDIENT MACROMEX
1 buc Ou
100 ml Lapte
30 g Cașcaval INGREDIENT MACROMEX
30 g Brânză INGREDIENT MACROMEX
20 g Unt INGREDIENT MACROMEX
20 g Faină
20 g Smântână INGREDIENT MACROMEX
25 ml Ulei INGREDIENT MACROMEX
1 g Nucsoară rasă

Ustensile folosite

tigaie, cuptor.

Pași de preparare

1.

Se pregateste aluatul bechmel. În unt se adaugă făina și laptele.

Mark as complete
2.

Broccoli se pune la fiert.

Mark as complete
3.

Cascavalul se rade, ouăle se dezinfectează.

Mark as complete
4.

In aluatul bechamel se adauga ouăle, smantana, broccoli și brânza cubulețe. Se asezoneaza.

Mark as complete
5.

Într-o tavă/forme de brioșe se adaugă compoziția rezultată anterior.

Mark as complete
6.

Se pune la cuptor pentru 40 de minute, la 180 de grade.

Mark as complete
7.

La sfârșit se gratinează cu sosul morney. (în bază de bechamel se adaugă gălbenuș de ou și cașcaval)

Mark as complete

Notițe

5 lei

Tags

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns