Budincă de broccoli gratinată cu sos Morney by Chef Mariana Popa
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
100 g Broccoli INGREDIENT MACROMEX | |
1 buc Ou | |
100 ml Lapte | |
30 g Cașcaval INGREDIENT MACROMEX | |
30 g Brânză INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Unt INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Faină | |
20 g Smântână INGREDIENT MACROMEX | |
25 ml Ulei INGREDIENT MACROMEX | |
1 g Nucsoară rasă |
Ustensile folosite
tigaie, cuptor.
Pași de preparare
1.
Se pregateste aluatul bechmel. În unt se adaugă făina și laptele.
Mark as complete
2.
Broccoli se pune la fiert.
Mark as complete
3.
Cascavalul se rade, ouăle se dezinfectează.
Mark as complete
4.
In aluatul bechamel se adauga ouăle, smantana, broccoli și brânza cubulețe. Se asezoneaza.
Mark as complete
5.
Într-o tavă/forme de brioșe se adaugă compoziția rezultată anterior.
Mark as complete
6.
Se pune la cuptor pentru 40 de minute, la 180 de grade.
Mark as complete
7.
La sfârșit se gratinează cu sosul morney. (în bază de bechamel se adaugă gălbenuș de ou și cașcaval)
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna ianuarie 2022 |
5 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.