Pachețele de primăvară cu sos tartar pe pat de rucola by Chef Mariana Popa

10 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
2 g Pachețele de primăvară INGREDIENT MACROMEX
20 ml Ulei INGREDIENT MACROMEX
1 buc Ou
30 ml Maioneză
15 g Castraveți acrii
1 legătură Ceapă verde
1 legătură Mărar
1 g Piper alb

Pași de preparare

1.

Oul se spală și se dezinfectează.

Mark as complete
2.

Se pune la fiert, aproximativ 8 minute.

Mark as complete
3.

Ceapa se spală și se taie mărunt.

Mark as complete
4.

Mărarul se spală și se toacă mărunt.

Mark as complete
5.

Pachețelele se prăjesc în ulei fierbinte. Se scot pe hârtie absorbantă.

Mark as complete
6.

Se pregătește sosul tartar, în bază de maioneză, castraveți acrii, ceapă verde și mărar.

Mark as complete

Notițe

2 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns