Pachețele de primăvară cu sos tartar pe pat de rucola by Chef Mariana Popa
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
2 g Pachețele de primăvară INGREDIENT MACROMEX | |
20 ml Ulei INGREDIENT MACROMEX | |
1 buc Ou | |
30 ml Maioneză | |
15 g Castraveți acrii | |
1 legătură Ceapă verde | |
1 legătură Mărar | |
1 g Piper alb |
Pași de preparare
1.
Oul se spală și se dezinfectează.
Mark as complete
2.
Se pune la fiert, aproximativ 8 minute.
Mark as complete
3.
Ceapa se spală și se taie mărunt.
Mark as complete
4.
Mărarul se spală și se toacă mărunt.
Mark as complete
5.
Pachețelele se prăjesc în ulei fierbinte. Se scot pe hârtie absorbantă.
Mark as complete
6.
Se pregătește sosul tartar, în bază de maioneză, castraveți acrii, ceapă verde și mărar.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna ianuarie 2022 |
2 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.