Plăcintă de pasăre cu ciuperci și salsa de castraveți murați by Chef Mariana Popa
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
150 g Piept de pui INGREDIENT MACROMEX | |
100 g Ciuperci INGREDIENT MACROMEX | |
1 legătură Mărar | |
3 buc Ouă | |
30 g Smântână INGREDIENT MACROMEX | |
10 g Parmesan INGREDIENT MACROMEX | |
40 g Foi de plăcintă INGREDIENT MACROMEX | |
40 g Castraveți murați | |
20 g Roșii cherry | |
25 g Maioneză | |
1 legătură Pătrunjel | |
20 g Pesmet |
Ustensile folosite
blender, tigaie, cuptor.
Pași de preparare
1.
În bază de ulei și unt se călește ceapa.
Mark as complete
2.
Se adaugă ciupercile.
Mark as complete
3.
Se adaugă pieptul de pui.
Mark as complete
4.
La final se adaugă verdeața și se asezonează.
Mark as complete
5.
Compoziția obținută se pune la blender cu smantana lichidă, ouă și pesmet.
Mark as complete
6.
Se tapetează o tavă cu pesmet. Se adaugă foile de plăcintă (4 foi), fiecare foaie se unge cu puțin ulei.
Mark as complete
7.
Se adaugă compozția obținută anterior.
Mark as complete
8.
Se adaugă un alt strat de foi, unse asemenea cu ulei.
Mark as complete
9.
Se bat ouăle împreună cu smântâna, sare, piper și se toarnă deasupra.
Mark as complete
10.
Se pune la cuptor la 180 de grade pentru 30 de minute.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna ianuarie 2022 |
8 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.