Burger de conopidă
No Reviews
Ingredients
Adjust Servings
150 g Burger conopidă INGREDIENT MACROMEX | |
1 buc Chiflă INGREDIENT MACROMEX | |
50 g Dovlecei | |
25 g Cheddar INGREDIENT MACROMEX | |
100 g Cartofi în stil rustic INGREDIENT MACROMEX |
Sos burger
20 ml Smantana INGREDIENT MACROMEX | |
15 ml Muștar cu miere | |
4 ml Sos sweet chilli | |
1 g Pătrunjel |
Ustensile folosite
cuptor, grătar.
Directions
1.
Preparăm sosul: se amestecă smântâna cu muștar cu miere, sos sweet chilly și pătrunjel.
Mark as complete
2.
Cartofii se prepară pe hârtie de copt, la cuptorul preîncălzit la 180°C.
Mark as complete
3.
De asemenea, burgerul de conopidă se pregătește la cuptor, alături de cartofi.
Mark as complete
4.
Dovleceii se taie. Se pregătesc pe grătar. De asemenea, chifla se rumenește puțin pe grătar.
Mark as complete
Urmărește rețeta video
Notes
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2021 |
10 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.