Burger cu somon, halloumi și sos tartar

15 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
150 g Burger somon INGREDIENT MACROMEX
1 buc Chiflă INGREDIENT MACROMEX
100 g Cartofi wedges INGREDIENT MACROMEX
50 g Halloumi
10 g Rucola
10 g Ceapă roșie
30 g Roșii
Sos Tartar
10 g Castraveți murați
2 g Șalotă
10 ml Maioneză
1 ml Muștar
5 g Pătrunjel
5 ml Fresh lămâie

Ustensile folosite

cuptor, grătar

Pași de preparare

1.

Pregătim sosul tartar: se taie castraveții și șalota. Se amestecă cu maioneză, muștar, pătrunjel și fresh de lămâie.

Mark as complete
2.

Cartofii se pun pe hârtie de copt la cuptorul preîncălzit la 200 de grade.

Mark as complete
3.

Somonul și halloumi se pregătesc la grătar. De asemenea, chifla se rumenește puțin pe grătar.

Mark as complete
4.

Se montează burgerul: sosul tartar peste care se pune somonul, ceapă, roșie, halloumi și rucola. Se servește cu sos tartar și cartofi wedges.

Mark as complete

Notițe

14 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns