Burger cu somon, halloumi și sos tartar
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
150 g Burger somon INGREDIENT MACROMEX | |
1 buc Chiflă INGREDIENT MACROMEX | |
100 g Cartofi wedges INGREDIENT MACROMEX | |
50 g Halloumi | |
10 g Rucola | |
10 g Ceapă roșie | |
30 g Roșii |
Sos Tartar
10 g Castraveți murați | |
2 g Șalotă | |
10 ml Maioneză | |
1 ml Muștar | |
5 g Pătrunjel | |
5 ml Fresh lămâie |
Ustensile folosite
cuptor, grătar
Pași de preparare
1.
Pregătim sosul tartar: se taie castraveții și șalota. Se amestecă cu maioneză, muștar, pătrunjel și fresh de lămâie.
Mark as complete
2.
Cartofii se pun pe hârtie de copt la cuptorul preîncălzit la 200 de grade.
Mark as complete
3.
Somonul și halloumi se pregătesc la grătar. De asemenea, chifla se rumenește puțin pe grătar.
Mark as complete
4.
Se montează burgerul: sosul tartar peste care se pune somonul, ceapă, roșie, halloumi și rucola. Se servește cu sos tartar și cartofi wedges.
Mark as complete
Urmărește rețeta video
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2021 |
14 lei
|
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.