Burger de vită cu sos pesto
No Reviews
Ingredients
Adjust Servings
125/180 g Carne burger - vită Black Angus INGREDIENT MACROMEX | |
1 buc Chiflă INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Roșii uscate INGREDIENT MACROMEX | |
25 g Gouda INGREDIENT MACROMEX | |
7 g Grana Padano INGREDIENT MACROMEX | |
100 g Cartofi Round Cut Dippers INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Rucola | |
20 g Prosciutto INGREDIENT MACROMEX | |
60 g Varză | |
20 g Morcov | |
10 ml Maioneză | |
3 g Ceapă verde | |
1 ml Muștar | |
5 ml Fresh de lămâie | |
2 g Sare |
Sos pesto
30 g Busuioc | |
0,03 g Muguri de pin | |
0,05 g Parmesan INGREDIENT MACROMEX | |
10 ml Ulei de măsline | |
1 g Usturoi INGREDIENT MACROMEX | |
5 ml Fresh de lămâie | |
1 g Sare | |
1 g Piper |
Ustensile folosite
cuptor, grătar, blender.
Directions
1.
Pregătim sosul pesto: se blendează busuiocul, mugurii de pin, Grana Padano, usturoiul, uleiul de măsline, fresh-ul de lămâie, sare și piper.
Mark as complete
2.
Pregătim salata coleslaw: se taie varza, morcovul și ceapa verde. Se amestecă cu maioneză, muștar, fresh de lămâie și se asezonează.
Mark as complete
3.
Cartofii se pregătesc pe hârtie de copt, la cuptorul preîncălzit la 180°C.
Mark as complete
4.
Carnea de vită se pregătește la grătar. De asemenea, chifla se rumenește pe grătar.
Mark as complete
5.
Se montează burgerul: sosul pesto, carnea de vită, prosciutto și rucola.
Mark as complete
Urmărește rețeta video
Notes
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2021 |
15 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.