Burger de vită cu sos pesto

15 min

super easy

No Reviews

Ingredients

Adjust Servings
125/180 g Carne burger - vită Black Angus INGREDIENT MACROMEX
1 buc Chiflă INGREDIENT MACROMEX
20 g Roșii uscate INGREDIENT MACROMEX
25 g Gouda INGREDIENT MACROMEX
7 g Grana Padano INGREDIENT MACROMEX
100 g Cartofi Round Cut Dippers INGREDIENT MACROMEX
20 g Rucola
20 g Prosciutto INGREDIENT MACROMEX
60 g Varză
20 g Morcov
10 ml Maioneză
3 g Ceapă verde
1 ml Muștar
5 ml Fresh de lămâie
2 g Sare
Sos pesto
30 g Busuioc
0,03 g Muguri de pin
0,05 g Parmesan INGREDIENT MACROMEX
10 ml Ulei de măsline
1 g Usturoi INGREDIENT MACROMEX
5 ml Fresh de lămâie
1 g Sare
1 g Piper

Ustensile folosite

cuptor, grătar, blender.

Directions

1.

Pregătim sosul pesto: se blendează busuiocul, mugurii de pin, Grana Padano, usturoiul, uleiul de măsline, fresh-ul de lămâie, sare și piper.

Mark as complete
2.

Pregătim salata coleslaw: se taie varza, morcovul și ceapa verde. Se amestecă cu maioneză, muștar, fresh de lămâie și se asezonează.

Mark as complete
3.

Cartofii se pregătesc pe hârtie de copt, la cuptorul preîncălzit la 180°C.

Mark as complete
4.

Carnea de vită se pregătește la grătar. De asemenea, chifla se rumenește pe grătar.

Mark as complete
5.

Se montează burgerul: sosul pesto, carnea de vită, prosciutto și rucola.

Mark as complete

Notes

15 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns