Ceafă de porc sous vide cu fasole galbenă

10 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
150 g Ceafă de porc sous vide INGREDIENT MACROMEX
100 g Fasole galbenă INGREDIENT MACROMEX
3 g Usturoi INGREDIENT MACROMEX
20 g Bacon
2 ml Ulei măsline
5 g Ardei iute
5 g Pătrunjel
5 ml Vin roșu
5 g Magiun de gutui
5 g Merișoare

Ustensile folosite

tigaie.

Pași de preparare

1.

În ulei de măsline se pune usturoiul tocat mărunt împreună cu ceafa de porc sous vide tăiată cubulețe.

Mark as complete
2.

Se călesc 3-4 minute, până prinde carnea culoare.

Mark as complete
3.

Se adaugă ardeiul iute tocat mărunt, jin de la ceafa de porc și vinul roșu.

Mark as complete
4.

Apoi se adaugă magiunul de gutui, merișoarele. Se lasă la călit 2 minute, apoi se asezonează.

Mark as complete
5.

La final se adaugă pătrunjelul tocat.

Mark as complete
6.

Fasolea galbenă se blansează 3 minute în apă cu sare, apoi se scurge bine de apă.

Mark as complete
7.

Fasolea se înfăsoară în bacon și se pune la tigaie 2-3 minute pe fiecare parte. La final se adaugă pătrunjel tocat.

Mark as complete

Notițe

8 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns