Ceafă de porc sous vide cu fasole galbenă
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
150 g Ceafă de porc sous vide INGREDIENT MACROMEX | |
100 g Fasole galbenă INGREDIENT MACROMEX | |
3 g Usturoi INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Bacon | |
2 ml Ulei măsline | |
5 g Ardei iute | |
5 g Pătrunjel | |
5 ml Vin roșu | |
5 g Magiun de gutui | |
5 g Merișoare |
Ustensile folosite
tigaie.
Pași de preparare
1.
În ulei de măsline se pune usturoiul tocat mărunt împreună cu ceafa de porc sous vide tăiată cubulețe.
Mark as complete
2.
Se călesc 3-4 minute, până prinde carnea culoare.
Mark as complete
3.
Se adaugă ardeiul iute tocat mărunt, jin de la ceafa de porc și vinul roșu.
Mark as complete
4.
Apoi se adaugă magiunul de gutui, merișoarele. Se lasă la călit 2 minute, apoi se asezonează.
Mark as complete
5.
La final se adaugă pătrunjelul tocat.
Mark as complete
6.
Fasolea galbenă se blansează 3 minute în apă cu sare, apoi se scurge bine de apă.
Mark as complete
7.
Fasolea se înfăsoară în bacon și se pune la tigaie 2-3 minute pe fiecare parte. La final se adaugă pătrunjel tocat.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna ianuarie 2022 |
8 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.