Ceafă de porc sous vide la grătar cu cartofi

10 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
200 g Ceafă de porc sous vide INGREDIENT MACROMEX
200 g Cartofi INGREDIENT MACROMEX
40 ml Sos piper INGREDIENT MACROMEX
10 g Valeriană
5 ml Ulei
1 g Sare
3 ml Oțet balsamic
Smântana lichidă

Ustensile folosite

grătar.

Pași de preparare

1.

Ceafă se prepară la grătar. Câte 3 minute pe fiecare parte.

Mark as complete
2.

Cartofii se prăjesc în ulei încins. Se vor scoate pe prosop de hârtie.

Mark as complete
3.

Din valeriană, ulei și oțet balsamic se prepară o salată care va însoți preparatul.

Mark as complete
4.

Sosul se prepară pe foc cu pudra de sos piper, apă și smântână lichidă.

Mark as complete

Notițe

11 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns