Ceafă de porc sous vide la grătar cu cartofi
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
200 g Ceafă de porc sous vide INGREDIENT MACROMEX | |
200 g Cartofi INGREDIENT MACROMEX | |
40 ml Sos piper INGREDIENT MACROMEX | |
10 g Valeriană | |
5 ml Ulei | |
1 g Sare | |
3 ml Oțet balsamic | |
Smântana lichidă |
Ustensile folosite
grătar.
Pași de preparare
1.
Ceafă se prepară la grătar. Câte 3 minute pe fiecare parte.
Mark as complete
2.
Cartofii se prăjesc în ulei încins. Se vor scoate pe prosop de hârtie.
Mark as complete
3.
Din valeriană, ulei și oțet balsamic se prepară o salată care va însoți preparatul.
Mark as complete
4.
Sosul se prepară pe foc cu pudra de sos piper, apă și smântână lichidă.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna ianuarie 2022 |
11 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.