Ceafă de porc sous vide în sos de bere cu ciuperci
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
150 g Ceafă de porc sous vide INGREDIENT MACROMEX | |
50 g Ciuperci INGREDIENT MACROMEX | |
50 g Ceapă INGREDIENT MACROMEXx | |
40 g Usturoi INGREDIENT MACROMEX | |
50 ml Bere | |
50 ml Smântână lichidă INGREDIENT MACROMEX | |
100 g Broccoli INGREDIENT MACROMEX | |
2 g Sare, piper | |
1 legătură Pătrunjel |
Ustensile folosite
tigaie.
Pași de preparare
1.
Se călește usturoiul în ulei de măsline, apoi se adaugă și se prăjește carnea.
Mark as complete
2.
După ce carnea s-a rumenit, se scoate pe o farfurie.
Mark as complete
3.
În aceeași tigaie se călește ceapa.
Mark as complete
4.
Se adaugă ciupercile peste ceapă.
Mark as complete
5.
Când ciupecile s-au înmuiat se adaugă berea.
Mark as complete
6.
După 3 minute, se adaugă smântâna lichidă și pătrunjelul tocat mărunt. Se asezonează.
Mark as complete
7.
În paralel, broccoli se blanșează în apă cu sare.
Mark as complete
8.
Când broccoli este aldente se scurge de apă și se trage la tigaie în ulei de măsline și usturoi.
Mark as complete
9.
Se monteaza preparatul.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2021 |
9 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.