Ceafă de porc sous vide în sos de bere cu ciuperci

15 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
150 g Ceafă de porc sous vide INGREDIENT MACROMEX
50 g Ciuperci INGREDIENT MACROMEX
50 g Ceapă INGREDIENT MACROMEXx
40 g Usturoi INGREDIENT MACROMEX
50 ml Bere
50 ml Smântână lichidă INGREDIENT MACROMEX
100 g Broccoli INGREDIENT MACROMEX
2 g Sare, piper
1 legătură Pătrunjel

Ustensile folosite

tigaie.

Pași de preparare

1.

Se călește usturoiul în ulei de măsline, apoi se adaugă și se prăjește carnea.

Mark as complete
2.

După ce carnea s-a rumenit, se scoate pe o farfurie.

Mark as complete
3.

În aceeași tigaie se călește ceapa.

Mark as complete
4.

Se adaugă ciupercile peste ceapă.

Mark as complete
5.

Când ciupecile s-au înmuiat se adaugă berea.

Mark as complete
6.

După 3 minute, se adaugă smântâna lichidă și pătrunjelul tocat mărunt. Se asezonează.

Mark as complete
7.

În paralel, broccoli se blanșează în apă cu sare.

Mark as complete
8.

Când broccoli este aldente se scurge de apă și se trage la tigaie în ulei de măsline și usturoi.

Mark as complete
9.

Se monteaza preparatul.

Mark as complete

Notițe

9 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns