Ceafă de porc sous vide la tigaie cu legume Julien și mix de salată

10 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
150 g Ceafă de porc sous vide INGREDIENT MACROMEX
150 g Legume julien INGREDIENT MACROMEX
10 g Valeriană
5 ml Oțet balsamic
3 ml Ulei de măsline
1 g Sare
3 g Căței de usturoi INGREDIENT MACROMEX
5 ml Vin roșu
1 g Pătrunjel

Ustensile folosite

tigaie.

Pași de preparare

1.

Într-o tigaie călim usturoiul în ulei de măsline.

Mark as complete
2.

Ceafa de porc se taie jullien și se adaugă peste usturoi la călit.

Mark as complete
3.

Se adaugă vinul.

Mark as complete
4.

Se lasă la călit 2-3 minute. Se asezonează.

Mark as complete
5.

Legumele se pun în tigaie, în ulei de măsline și se călesc 2-3 minute. Se asezonează și se adaugă pătrunjel tocat.

Mark as complete
6.

Din valeriană, oțet, ulei se formează o salată care va însoți preparatul.

Mark as complete

Notițe

7 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns