Ceafă de porc sous vide la tigaie cu legume Julien și mix de salată
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
150 g Ceafă de porc sous vide INGREDIENT MACROMEX | |
150 g Legume julien INGREDIENT MACROMEX | |
10 g Valeriană | |
5 ml Oțet balsamic | |
3 ml Ulei de măsline | |
1 g Sare | |
3 g Căței de usturoi INGREDIENT MACROMEX | |
5 ml Vin roșu | |
1 g Pătrunjel |
Ustensile folosite
tigaie.
Pași de preparare
1.
Într-o tigaie călim usturoiul în ulei de măsline.
Mark as complete
2.
Ceafa de porc se taie jullien și se adaugă peste usturoi la călit.
Mark as complete
3.
Se adaugă vinul.
Mark as complete
4.
Se lasă la călit 2-3 minute. Se asezonează.
Mark as complete
5.
Legumele se pun în tigaie, în ulei de măsline și se călesc 2-3 minute. Se asezonează și se adaugă pătrunjel tocat.
Mark as complete
6.
Din valeriană, oțet, ulei se formează o salată care va însoți preparatul.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2021 |
7 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.