Capuccino de vinete cu spumă de lapte
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
50 g Vinete congelate INGREDIENT MACROMEX | |
10 ml Smântână 35% INGREDIENT MACROMEX | |
7 ml Ulei | |
3 g Ceapă cuburi INGREDIENT MACROMEX | |
3 g Grana Padano INGREDIENT MACROMEX | |
15 nl Spumă de lapte | |
10 ml Apă minerală | |
2 g Piper, sare |
Ustensile folosite
cuptor.
Pași de preparare
1.
Vinetele se decongelează și se pun la scurs intr-o sită. Parmesanul se rade.
Mark as complete
2.
La blender se pun: vinetele, ceapa, parmesan ras, smântâna, apa minerală și uleiul de măsline.
Mark as complete
3.
Se asezonează cu sare și piper alb.
Mark as complete
4.
Compoziția obținută se prezintă în pahare transparente cu spumă de lapte deasupra.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2021 |
1 leu |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.