Clătite cu spanac și spumă de brânză by Chef Mariana Popa
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
133 g Cartofi jumătăți INGREDIENT MACROMEX | |
33 g Spanac frunze INGREDIENT MACROMEX | |
1 legătură Ceapă verde | |
1 bucată Ou | |
50 g Akadia Double Cream INGREDIENT MACROMEX | |
43 g Făină | |
33 g Grana Padano INGREDIENT MACROMEX | |
33 ml Smântână 35% INGREDIENT MACROMEX | |
2 g Mentă | |
3 g Căței de usturoi INGREDIENT MACROMEX |
Ustensile folosite
blender, tigaie, inel formare.
Pași de preparare
1.
Cartofii se pun la fiert cu sare și ulei.
Mark as complete
2.
Se separă gălbenușul de albuș.
Mark as complete
3.
Se amestecă spanacul, ceapa verde tocată, gălbenușul de ou, smântâna, brânza Akadia și Grana Padano.
Mark as complete
4.
Se toacă menta.
Mark as complete
5.
Se adaugă menta tocată și albușul la compoziția obținută.
Mark as complete
6.
Se adaugă și cartofii fierți.
Mark as complete
7.
Se dă la blender compoziția.
Mark as complete
8.
Se adaugă ulei, făină. Se asezonează.
Mark as complete
9.
Într-o formă de inel unsă cu ulei se formează o clătită în tigaie.
Mark as complete
10.
Clătita se rumenește pe ambele părți.
Mark as complete
11.
Se scoate pe o farfurie și se presară parmesan deasupra fiecărei clătite.
Mark as complete
12.
Se decorează cu microplante și brânză topită la tigaie.
Mark as complete
Urmărește rețeta video
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2021 |
6 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.