Clătite cu spanac și spumă de brânză by Chef Mariana Popa

20 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
133 g Cartofi jumătăți INGREDIENT MACROMEX
33 g Spanac frunze INGREDIENT MACROMEX
1 legătură Ceapă verde
1 bucată Ou
50 g Akadia Double Cream INGREDIENT MACROMEX
43 g Făină
33 g Grana Padano INGREDIENT MACROMEX
33 ml Smântână 35% INGREDIENT MACROMEX
2 g Mentă
3 g Căței de usturoi INGREDIENT MACROMEX

Ustensile folosite

blender, tigaie, inel formare.

Pași de preparare

1.

Cartofii se pun la fiert cu sare și ulei.

Mark as complete
2.

Se separă gălbenușul de albuș.

Mark as complete
3.

Se amestecă spanacul, ceapa verde tocată, gălbenușul de ou, smântâna, brânza Akadia și Grana Padano.

Mark as complete
4.

Se toacă menta.

Mark as complete
5.

Se adaugă menta tocată și albușul la compoziția obținută.

Mark as complete
6.

Se adaugă și cartofii fierți.

Mark as complete
7.

Se dă la blender compoziția.

Mark as complete
8.

Se adaugă ulei, făină. Se asezonează.

Mark as complete
9.

Într-o formă de inel unsă cu ulei se formează o clătită în tigaie.

Mark as complete
10.

Clătita se rumenește pe ambele părți.

Mark as complete
11.

Se scoate pe o farfurie și se presară parmesan deasupra fiecărei clătite.

Mark as complete
12.

Se decorează cu microplante și brânză topită la tigaie.

Mark as complete

Notițe

6 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns