Spanac cu brânză halloumi by Chef Mariana Popa

20 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
133 g Halloumi INGREDIENT MACROMEX
167 g Spanac INGREDIENT MACROMEX
67 g Roșii
1 g Oregano
2 g Coajă de lămâie
67 g Ceapă cuburi INGREDIENT MACROMEX
33 g Unt INGREDIENT MACROMEX
17 g Căței de usturoi INGREDIENT MACROMEX
20 ml Smântână INGREDIENT MACROMEX

Ustensile folosite

blender, tigaie, grill.

Pași de preparare

1.

Călim ceapa în ulei cu unt.

Mark as complete
2.

Adăugam spanacul, usturoiul zdrobit, oregano și coajă de lămâie.

Mark as complete
3.

La final se adaugă roșiile și smântâna.

Mark as complete
4.

Compoziția rezultată se pune la blender.

Mark as complete
5.

Brânza halloumi se prepară la grill.

Mark as complete
6.

Se monteaza farfuria: între feliile de halloumi se pune compoziția de la blender. Se decorează cu roșii uscate trase la tigaie și asezonate cu sare, piper și oregano.

Mark as complete

Notițe

11 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns