Spanac cu brânză halloumi by Chef Mariana Popa
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
133 g Halloumi INGREDIENT MACROMEX | |
167 g Spanac INGREDIENT MACROMEX | |
67 g Roșii | |
1 g Oregano | |
2 g Coajă de lămâie | |
67 g Ceapă cuburi INGREDIENT MACROMEX | |
33 g Unt INGREDIENT MACROMEX | |
17 g Căței de usturoi INGREDIENT MACROMEX | |
20 ml Smântână INGREDIENT MACROMEX |
Ustensile folosite
blender, tigaie, grill.
Pași de preparare
1.
Călim ceapa în ulei cu unt.
Mark as complete
2.
Adăugam spanacul, usturoiul zdrobit, oregano și coajă de lămâie.
Mark as complete
3.
La final se adaugă roșiile și smântâna.
Mark as complete
4.
Compoziția rezultată se pune la blender.
Mark as complete
5.
Brânza halloumi se prepară la grill.
Mark as complete
6.
Se monteaza farfuria: între feliile de halloumi se pune compoziția de la blender. Se decorează cu roșii uscate trase la tigaie și asezonate cu sare, piper și oregano.
Mark as complete
Urmărește rețeta video
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2021 |
11 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.