Tapas de zacuscă de vinete și roșii uscate by Chef Mariana Popa
No Reviews
Ingredients
Adjust Servings
100 g Vinete congelate INGREDIENT MACROMEX | |
20 ml Ulei INGREDIENT MACROMEX | |
25 g Ceapă INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Roșii uscate INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Ardei piquillo INGREDIENT MACROMEX | |
30 g Pâine cu semințe INGREDIENT MACROMEX | |
3 ml Sos chilly dulce | |
1 g Sare | |
1 g Piper |
Ustensile folosite
tigaie.
Directions
1.
Vinetele se decongelează. Ardeiul se taie joulien. Se taie și roșiile.
Mark as complete
2.
Se călește ceapa.
Mark as complete
3.
Se adaugă ardeiul, roșiile uscate și vinetele la călit peste ceapa.
Mark as complete
4.
Pâinea se taie rondele și se formează coșulețe.
Mark as complete
Notes
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna ianuarie 2022 |
4 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.