Taco Parmigiano cu piept de curcan gătit sous vide by Chef Laurențiu Hairadin

10 min

easy

1

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
150 g Piept de curcan gătit sous vide INGREDIENT MACROMEX - CO6524
30 g Făină
50 g Ou
70 g Parmezan
100 ml Ulei de floarea soarelui
110 g Salata baby gem
70 g Roşii
20 g Usturoi
20 ml Ulei de măsline
3 g Busuioc
3 g Mentă
60 g Hummus

Pași de preparare

1.

Pieptul de curcan sous vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore

Mark as complete
2.

Feliem pieptul de curcan și îl trecem printr-o crustă de făină și parmezan

Mark as complete
3.

Blanșăm roșiile în apă fierbinte, le curățăm de coajă și le tocăm mărunt

Mark as complete
4.

Tocăm busuiocul, menta și usturoiul, apoi le adăugăm peste roșii

Mark as complete
5.

Se formează taco-ul din frunză de salată și se montează preparatul

Mark as complete

Urmărește rețeta video



Notițe

23.70

lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns