Taco Parmigiano cu piept de curcan gătit sous vide by Chef Laurențiu Hairadin
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
150 g Piept de curcan gătit sous vide INGREDIENT MACROMEX - CO6524 | |
30 g Făină | |
50 g Ou | |
70 g Parmezan | |
100 ml Ulei de floarea soarelui | |
110 g Salata baby gem | |
70 g Roşii | |
20 g Usturoi | |
20 ml Ulei de măsline | |
3 g Busuioc | |
3 g Mentă | |
60 g Hummus |
Pași de preparare
1.
Pieptul de curcan sous vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore
Mark as complete
2.
Feliem pieptul de curcan și îl trecem printr-o crustă de făină și parmezan
Mark as complete
3.
Blanșăm roșiile în apă fierbinte, le curățăm de coajă și le tocăm mărunt
Mark as complete
4.
Tocăm busuiocul, menta și usturoiul, apoi le adăugăm peste roșii
Mark as complete
5.
Se formează taco-ul din frunză de salată și se montează preparatul
Mark as complete
Urmărește rețeta video
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna Iunie 2025 |
lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.