Trilogie de carne în prosciutto

55 min + 4 ore la rece

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
60 g Piept de pui INGREDIENT MACROMEX
20 ml Smântână 35% INGREDIENT MACROMEX
40 g Mușchiuleț de porc INGREDIENT MACROMEX
30 g Mușchi de vită 3/4 INGREDIENT MACROMEX
20 g Prosciutto crudo feliat INGREDIENT MACROMEX
1 g Sare
1 g Piper
7 ml Vin alb

Ustensile folosite

blender, cuptor.

Pași de preparare

1.

Se pregătește o farsă din piept de pui: la carnea de pui se scoate pielea, se fasonează și se taie bucăți.

Mark as complete
2.

Carnea de piept de pui se pune la blender cu smântână, vin alb, sare, piper.

Mark as complete
3.

Mușchiulețul de porc și cel de vită se fasonează.

Mark as complete
4.

Se întinde o folie de aluminiu peste care se pune hârtie de copt.

Mark as complete
5.

Peste acestea se asează o mantie din felii de prosciutto.

Mark as complete
6.

Peste prosciutto se întinde un strat subțire din farsa de pui. Apoi bucațile de carne (mușchiulețeul de porc și cel de vită).

Mark as complete
7.

Se rulează strâns.

Mark as complete
8.

Se pune la cuptorul preîncălzit, la 180 de grade pentru aproximativ 40 de minute.7. Se pune la cuptorul preîncălzit, la 180 de grade pentru aproximativ 40 de minute.

Mark as complete
9.

Se lasă la rece.

Mark as complete
10.

La final se porționează.

Mark as complete

Notițe

8 lei

Tags

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns