Trilogie de carne în prosciutto
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
60 g Piept de pui INGREDIENT MACROMEX | |
20 ml Smântână 35% INGREDIENT MACROMEX | |
40 g Mușchiuleț de porc INGREDIENT MACROMEX | |
30 g Mușchi de vită 3/4 INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Prosciutto crudo feliat INGREDIENT MACROMEX | |
1 g Sare | |
1 g Piper | |
7 ml Vin alb |
Ustensile folosite
blender, cuptor.
Pași de preparare
1.
Se pregătește o farsă din piept de pui: la carnea de pui se scoate pielea, se fasonează și se taie bucăți.
Mark as complete
2.
Carnea de piept de pui se pune la blender cu smântână, vin alb, sare, piper.
Mark as complete
3.
Mușchiulețul de porc și cel de vită se fasonează.
Mark as complete
4.
Se întinde o folie de aluminiu peste care se pune hârtie de copt.
Mark as complete
5.
Peste acestea se asează o mantie din felii de prosciutto.
Mark as complete
6.
Peste prosciutto se întinde un strat subțire din farsa de pui. Apoi bucațile de carne (mușchiulețeul de porc și cel de vită).
Mark as complete
7.
Se rulează strâns.
Mark as complete
8.
Se pune la cuptorul preîncălzit, la 180 de grade pentru aproximativ 40 de minute.7. Se pune la cuptorul preîncălzit, la 180 de grade pentru aproximativ 40 de minute.
Mark as complete
9.
Se lasă la rece.
Mark as complete
10.
La final se porționează.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2021 |
8 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.