Trilogie de brânzeturi cu ceapă ciboulette, în mantie de brânză cheddar

30 min + 4 ore la rece

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
50 g Brânză Akadia vacă & capră INGREDIENT MACROMEX
30 g Brânză topită LVQR INGREDIENT MACROMEX
7,5 g Cașcaval INGREDIENT MACROMEX
1 legătură Ceapă verde/Chives
40 ml Smantana 35% INGREDIENT MACROMEX
8 g Gelatină
30 g Brânză cheddar INGREDIENT MACROMEX
1 g Piper

Ustensile folosite

formă de terină.

Pași de preparare

1.

Brânza se rade fin. Cașcavalul se taie bare. Gelatina se hidratează. Brânza cheddar se feliaza subtire ."

Mark as complete
2.

Smântâna se pune la foc. Se adaugă brânza topită, iar mai apoi brânza Akadia.

Mark as complete
3.

Adaugăm gelatina hidratată.

Mark as complete
4.

Se pregătește forma de terină. Se unge cu ulei și din feliile de cheddar se pregătește o mantie.

Mark as complete
5.

În forma de terină se adaugă mixul cald de brânzeturi, ceapa, cașcavalul tăiat bare, un alt strat de mix cald, un strat brânză Akadia și un ultim strat de felii cheddar.

Mark as complete
6.

Se pune la rece pentru aproximativ 4 ore.

Mark as complete
7.

La final, se porționează.

Mark as complete

Notițe

5 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns