Trilogie de brânzeturi cu ceapă ciboulette, în mantie de brânză cheddar
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
50 g Brânză Akadia vacă & capră INGREDIENT MACROMEX | |
30 g Brânză topită LVQR INGREDIENT MACROMEX | |
7,5 g Cașcaval INGREDIENT MACROMEX | |
1 legătură Ceapă verde/Chives | |
40 ml Smantana 35% INGREDIENT MACROMEX | |
8 g Gelatină | |
30 g Brânză cheddar INGREDIENT MACROMEX | |
1 g Piper |
Ustensile folosite
formă de terină.
Pași de preparare
1.
Brânza se rade fin. Cașcavalul se taie bare. Gelatina se hidratează. Brânza cheddar se feliaza subtire ."
Mark as complete
2.
Smântâna se pune la foc. Se adaugă brânza topită, iar mai apoi brânza Akadia.
Mark as complete
3.
Adaugăm gelatina hidratată.
Mark as complete
4.
Se pregătește forma de terină. Se unge cu ulei și din feliile de cheddar se pregătește o mantie.
Mark as complete
5.
În forma de terină se adaugă mixul cald de brânzeturi, ceapa, cașcavalul tăiat bare, un alt strat de mix cald, un strat brânză Akadia și un ultim strat de felii cheddar.
Mark as complete
6.
Se pune la rece pentru aproximativ 4 ore.
Mark as complete
7.
La final, se porționează.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2021 |
5 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.