Vol-au-vent cu avocado și creveți
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
40 g Aluat congelat INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Avocado bucăți INGREDIENT MACROMEX | |
5 ml Fresh de lămâie | |
1 legătură Ceapă verde | |
7 ml Ulei de măsline | |
1 bucată Ouă | |
1 bucată Creveți pre fierți 16/20 INGREDIENT MACROMEX | |
5 g Unt INGREDIENT MACROMEX | |
7 ml Vin alb | |
1 legătură Mărar | |
1 g Muștar | |
5 g Semințe in/susan pentru decor | |
2 g Piper, sare | |
1 g Sos chilli | |
5 g Unt INGREDIENT MACROMEX |
Ustensile folosite
cuptor, blender, tel, poș.
Pași de preparare
1.
Aluatul se decongelează și se pregătesc vol au vent-urile: decupăm pe rotund aluatul, jumătate dintre forme le mai decupăm cu o formă ornamentală și apoi suprapunem cele două piese. Se unge cu ou bătut pe deasupra și se presară semințe de in/susan peste aluat.
Mark as complete
2.
În cuptorul preîncălzit, se adaugă vol au vent-ul și se coace la 200 de grade pentru aproximativ 20 de minute.
Mark as complete
3.
Se prepară pasta de avocado. La blender sau cu telul.
Mark as complete
4.
Se adaugă zeamă de lămâie, ulei de măsline. Se asezonează cu sare, piper și muștar.
Mark as complete
5.
Creveții se sotează în unt și ulei. La final se adaugă vin alb și sos chilly.
Mark as complete
6.
Creveții se scot pe un prosop de hârtie.
Mark as complete
7.
Se montează: în fiecare vol au vent se toarnă cu posul cu spritz pasta de avocado.
Mark as complete
8.
Deasupra fiecărui vol au vent umplut cu pasta de avocado se așează câte un crevete.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2021 |
4 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.