Vol-au-vent cu avocado și creveți

45 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
40 g Aluat congelat INGREDIENT MACROMEX
20 g Avocado bucăți INGREDIENT MACROMEX
5 ml Fresh de lămâie
1 legătură Ceapă verde
7 ml Ulei de măsline
1 bucată Ouă
1 bucată Creveți pre fierți 16/20 INGREDIENT MACROMEX
5 g Unt INGREDIENT MACROMEX
7 ml Vin alb
1 legătură Mărar
1 g Muștar
5 g Semințe in/susan pentru decor
2 g Piper, sare
1 g Sos chilli
5 g Unt INGREDIENT MACROMEX

Ustensile folosite

cuptor, blender, tel, poș.

Pași de preparare

1.

Aluatul se decongelează și se pregătesc vol au vent-urile: decupăm pe rotund aluatul, jumătate dintre forme le mai decupăm cu o formă ornamentală și apoi suprapunem cele două piese. Se unge cu ou bătut pe deasupra și se presară semințe de in/susan peste aluat.

Mark as complete
2.

În cuptorul preîncălzit, se adaugă vol au vent-ul și se coace la 200 de grade pentru aproximativ 20 de minute.

Mark as complete
3.

Se prepară pasta de avocado. La blender sau cu telul.

Mark as complete
4.

Se adaugă zeamă de lămâie, ulei de măsline. Se asezonează cu sare, piper și muștar.

Mark as complete
5.

Creveții se sotează în unt și ulei. La final se adaugă vin alb și sos chilly.

Mark as complete
6.

Creveții se scot pe un prosop de hârtie.

Mark as complete
7.

Se montează: în fiecare vol au vent se toarnă cu posul cu spritz pasta de avocado.

Mark as complete
8.

Deasupra fiecărui vol au vent umplut cu pasta de avocado se așează câte un crevete.

Mark as complete

Notițe

4 lei

Tags

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns