Pulpă de rată sous-vide în panko cu piure de mazăre și coșulețe de cartofi cu Philadelphia
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
1 buc Pulpă de rață sous-vide INGREDIENT MACROMEX | |
100 g Piure de mazăre INGREDIENT MACROMEX | |
130 g Coșulețe de cartofi cu Philadelphia INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Unt INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Făină | |
1 buc Ou | |
30 g Panko |
Pași de preparare
1.
Pulpa de rață sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.
Mark as complete
2.
Se panetează cu făină, ou, panko.
Mark as complete
3.
Se prăjește în baie de ulei, la 180 de grade timp de 2 minute.
Mark as complete
4.
Se prepară piureul de mazăre cu unt.
Mark as complete
5.
Coșulețele de cartofi se prepară la cuptor timp de 22 de minute la 200 de grade.
Mark as complete
6.
Se montează preparatul: piureul de mazăre, coșulețele de cartofi cu Philadelphia și pulpa de rață sous-vide.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2024 |
20 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.