Pulpă de rată sous-vide în panko cu piure de mazăre și coșulețe de cartofi cu Philadelphia

10 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
1 buc Pulpă de rață sous-vide INGREDIENT MACROMEX
100 g Piure de mazăre INGREDIENT MACROMEX
130 g Coșulețe de cartofi cu Philadelphia INGREDIENT MACROMEX
20 g Unt INGREDIENT MACROMEX
20 g Făină
1 buc Ou
30 g Panko

Pași de preparare

1.

Pulpa de rață sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.

Mark as complete
2.

Se panetează cu făină, ou, panko.

Mark as complete
3.

Se prăjește în baie de ulei, la 180 de grade timp de 2 minute.

Mark as complete
4.

Se prepară piureul de mazăre cu unt.

Mark as complete
5.

Coșulețele de cartofi se prepară la cuptor timp de 22 de minute la 200 de grade.

Mark as complete
6.

Se montează preparatul: piureul de mazăre, coșulețele de cartofi cu Philadelphia și pulpa de rață sous-vide.

Mark as complete

Notițe

20 lei

Lasă un răspuns