Salată cu pulpă de rață sous-vide și legume în coș de parmezan
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
70 g Pulpă de rață sous-vide INGREDIENT MACROMEX | |
40 g Legume Roast Supreme INGREDIENT MACROMEX | |
30 g Parmezan INGREDIENT MACROMEX | |
60 g Salată |
Pași de preparare
1.
Pulpă de rață sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.
Mark as complete
2.
Se prepară pulpa de rață sous-vide la cuptor la 200 grade pentru 8 minute.
Mark as complete
3.
Se desface carnea de pe os.
Mark as complete
4.
Se prepară mixul de legume Roast Supreme la tigaie.
Mark as complete
5.
Se formează coșul de parmezan: parmezan ras la cuptor timp de 2-3 minute la 200 de grade.
Mark as complete
6.
Se montează preparatul: legumele și bucățile de pulpă de rață pe coșul de parmezan.
Mark as complete
7.
Opțional, pentru decor și o aromă răcoritoare se poate decora cu fructe și microgreens.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2024 |
9 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.