Rasol de porc gătit sous vide cu varză de bruxelles
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
250 g Rasol de porc sous-vide INGREDIENT MACROMEX | |
200 g Varză de bruxelles INGREDIENT MACROMEX | |
30 ml Ulei | |
20 g Unt INGREDIENT MACROMEX | |
30 g Bacon copt INGREDIENT MACROMEX | |
1 g Sare, piper | |
20 ml Oțet balsamic | |
50 g Roșii cherry |
Ustensile folosite
tigaie, cuptor.
Pași de preparare
1.
Rasolul de porc se încălzește la cuptor cu aer uscat pentru aproximativ 15 minute.
Mark as complete
2.
Tragem la tigaie, în ulei încins, varza de bruxelles.
Mark as complete
3.
Se adaugă bacon peste varză la călit.
Mark as complete
4.
Se adaugă roșii cherry.
Mark as complete
5.
La final se adaugă sare, piper, oțet balsamic și pătrunjel.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2021 |
14 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.