Rasol de porc gătit sous vide cu varză de bruxelles

20 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
250 g Rasol de porc sous-vide INGREDIENT MACROMEX
200 g Varză de bruxelles INGREDIENT MACROMEX
30 ml Ulei
20 g Unt INGREDIENT MACROMEX
30 g Bacon copt INGREDIENT MACROMEX
1 g Sare, piper
20 ml Oțet balsamic
50 g Roșii cherry

Ustensile folosite

tigaie, cuptor.

Pași de preparare

1.

Rasolul de porc se încălzește la cuptor cu aer uscat pentru aproximativ 15 minute.

Mark as complete
2.

Tragem la tigaie, în ulei încins, varza de bruxelles.

Mark as complete
3.

Se adaugă bacon peste varză la călit.

Mark as complete
4.

Se adaugă roșii cherry.

Mark as complete
5.

La final se adaugă sare, piper, oțet balsamic și pătrunjel.

Mark as complete

Notițe

14 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns