Mușchiuleț de porc în crustă de cimbrișor și sos de ciuperci
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
185 g Muschiuleț de porc INGREDIENT MACROMEX | |
5 g Usturoi INGREDIENT MACROMEX | |
20 ml Smântână lichidă INGREDIENT MACROMEX | |
6 ml Sos ciuperci INGREDIENT MACROMEX | |
2,5 g Muștar | |
10 g Miere | |
1 g Sare, piper | |
7 g Cimbrișor | |
12 g Pătrunjel | |
5 g Baby spanac | |
50 g Pesmet panko | |
5 ml Ulei de măsline | |
2,5 ml Fresh de lămâie |
Ustensile folosite
blender, cuptor, tigaie.
Pași de preparare
1.
Se pregătește crusta uscată: se pune la blender pesmetul, pătrunjel, cimbrișor și baby spanac.
Mark as complete
2.
Se pregătește crusta umedă: se prepară un sos din muștar, miere și ulei de măsline.
Mark as complete
3.
Muschiulețul se condimentează cu sare, piper, ulei de măsline, usturoi tocat mărunt - se rulează în folie de plastic, apoi de aluminiu și se dă la cuptor pentru 20 de minute la 160 de grade.
Mark as complete
4.
Muschiulețul se unge cu sos apoi se trece prin pesmet.
Mark as complete
5.
Se prepară sosul de ciuperci.
Mark as complete
6.
Pentru decor se pot trage la tigaie câțiva gălbiori.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2021 |
8 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.