Mușchiuleț de porc în crustă de cimbrișor și sos de ciuperci

30 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
185 g Muschiuleț de porc INGREDIENT MACROMEX
5 g Usturoi INGREDIENT MACROMEX
20 ml Smântână lichidă INGREDIENT MACROMEX
6 ml Sos ciuperci INGREDIENT MACROMEX
2,5 g Muștar
10 g Miere
1 g Sare, piper
7 g Cimbrișor
12 g Pătrunjel
5 g Baby spanac
50 g Pesmet panko
5 ml Ulei de măsline
2,5 ml Fresh de lămâie

Ustensile folosite

blender, cuptor, tigaie.

Pași de preparare

1.

Se pregătește crusta uscată: se pune la blender pesmetul, pătrunjel, cimbrișor și baby spanac.

Mark as complete
2.

Se pregătește crusta umedă: se prepară un sos din muștar, miere și ulei de măsline.

Mark as complete
3.

Muschiulețul se condimentează cu sare, piper, ulei de măsline, usturoi tocat mărunt - se rulează în folie de plastic, apoi de aluminiu și se dă la cuptor pentru 20 de minute la 160 de grade.

Mark as complete
4.

Muschiulețul se unge cu sos apoi se trece prin pesmet.

Mark as complete
5.

Se prepară sosul de ciuperci.

Mark as complete
6.

Pentru decor se pot trage la tigaie câțiva gălbiori.

Mark as complete

Notițe

8 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns