Ruladă de spanac cu cașcaval by Chef Mariana Popa

60 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
30 g Baby spanac
1 buc Ou
20 ml Smântână 35% INGREDIENT MACROMEX
20 g Gouda INGREDIENT MACROMEX
10 g Unt INGREDIENT MACROMEX
10 g Parmesan INGREDIENT MACROMEX
1 g Sare
1 g Piper

Ustensile folosite

blender, tavă pentru cuptor, cuptor.

Pași de preparare

1.

Spanacul se spală, se usucă. Ouale se spală, se dezinfectează. Parmezanul se rade.

Mark as complete
2.

Spanacul, ouale, smântâna și parmesanul se adaugă în blender.

Mark as complete
3.

Se asezonează.

Mark as complete
4.

Amestecul obținut se adaugă în tava unsă și tapetată cu hârtie de copt.

Mark as complete
5.

Se coace la 180 grade, aproximativ 20 de minute.

Mark as complete
6.

Se scoate de la cuptor. Se unge cu unt, se adaugă felii subțiri de gouda și parmesan ras.

Mark as complete
7.

Se rulează și se dă la rece.

Mark as complete

Notițe

4 lei

Tags

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns