Ruladă de spanac cu cașcaval by Chef Mariana Popa
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
30 g Baby spanac | |
1 buc Ou | |
20 ml Smântână 35% INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Gouda INGREDIENT MACROMEX | |
10 g Unt INGREDIENT MACROMEX | |
10 g Parmesan INGREDIENT MACROMEX | |
1 g Sare | |
1 g Piper |
Ustensile folosite
blender, tavă pentru cuptor, cuptor.
Pași de preparare
1.
Spanacul se spală, se usucă. Ouale se spală, se dezinfectează. Parmezanul se rade.
Mark as complete
2.
Spanacul, ouale, smântâna și parmesanul se adaugă în blender.
Mark as complete
3.
Se asezonează.
Mark as complete
4.
Amestecul obținut se adaugă în tava unsă și tapetată cu hârtie de copt.
Mark as complete
5.
Se coace la 180 grade, aproximativ 20 de minute.
Mark as complete
6.
Se scoate de la cuptor. Se unge cu unt, se adaugă felii subțiri de gouda și parmesan ras.
Mark as complete
7.
Se rulează și se dă la rece.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna ianuarie 2022 |
4 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.