Supă cremă de sparanghel cu mozzarella și brânză ceddar

15 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
125 g Sparanghel INGREDIENT MACROMEX
100 g Stoc de pui INGREDIENT MACROMEX
12 ml Smantană lichidă INGREDIENT MACROMEX
12 g Unt INGREDIENT MACROMEX
3 ml Ulei de măsline
10 g Mozzarella bocconcini INGREDIENT MACROMEX
2 g Usturoi INGREDIENT MACROMEX
5 g Toast / crutoane
10 g Baby spanac
10 g Brânză cheddar INGREDIENT MACROMEX

Ustensile folosite

blender, oală.

Pași de preparare

1.

În unt topit se pune ceapa la călit.

Mark as complete
2.

Se taie sparanghelul și se adaugă la călit peste ceapă.

Mark as complete
3.

Se adaugă stocul de pui.

Mark as complete
4.

Când legumele s-au înmuiat, se adaugă smantana lichida, sare, baby spanac și se blendează.

Mark as complete
5.

Supa de sparanghel se servește cu bucăți de mozzarella și brânză cheddar, alaturi de crutoane.

Mark as complete

Notițe

6 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns