Supă cremă de sparanghel cu mozzarella și brânză ceddar
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
125 g Sparanghel INGREDIENT MACROMEX | |
100 g Stoc de pui INGREDIENT MACROMEX | |
12 ml Smantană lichidă INGREDIENT MACROMEX | |
12 g Unt INGREDIENT MACROMEX | |
3 ml Ulei de măsline | |
10 g Mozzarella bocconcini INGREDIENT MACROMEX | |
2 g Usturoi INGREDIENT MACROMEX | |
5 g Toast / crutoane | |
10 g Baby spanac | |
10 g Brânză cheddar INGREDIENT MACROMEX |
Ustensile folosite
blender, oală.
Pași de preparare
1.
În unt topit se pune ceapa la călit.
Mark as complete
2.
Se taie sparanghelul și se adaugă la călit peste ceapă.
Mark as complete
3.
Se adaugă stocul de pui.
Mark as complete
4.
Când legumele s-au înmuiat, se adaugă smantana lichida, sare, baby spanac și se blendează.
Mark as complete
5.
Supa de sparanghel se servește cu bucăți de mozzarella și brânză cheddar, alaturi de crutoane.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna ianuarie 2022 |
6 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.