Nugat de brânzeturi cu struguri albi by Chef Mariana Popa

30 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
20 g Foi de napolitană
25 g Smântână 35% INGREDIENT MACROMEX
20 g Brânză EDAM INGREDIENT MACROMEX
4 g Gelatină
15 g Struguri albi
5 g Sâmburi nucă

Ustensile folosite

cuptor, tavă, tigaie.

Pași de preparare

1.

Gelatina se hidratează.

Mark as complete
2.

Strugurii se spală, se desfac din ciorchine.

Mark as complete
3.

Brânza se rade fin.

Mark as complete
4.

Sâmburii de nucă se pun pentru 5 minute la cuptor.

Mark as complete
5.

Smântâna se pune la foc, la primul clocot se adaugă brânza și gelatina.

Mark as complete
6.

Într-o tavă cu pereți înalți de aproximativ 3 cm, se pune o foaie de napolitană peste care se adaugă compoziția de brânză, struguri, nucă. Deasupra se adaugă încă o foaie de napolitană.

Mark as complete

Notițe

2 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns