Nugat de brânzeturi cu struguri albi by Chef Mariana Popa
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
20 g Foi de napolitană | |
25 g Smântână 35% INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Brânză EDAM INGREDIENT MACROMEX | |
4 g Gelatină | |
15 g Struguri albi | |
5 g Sâmburi nucă |
Ustensile folosite
cuptor, tavă, tigaie.
Pași de preparare
1.
Gelatina se hidratează.
Mark as complete
2.
Strugurii se spală, se desfac din ciorchine.
Mark as complete
3.
Brânza se rade fin.
Mark as complete
4.
Sâmburii de nucă se pun pentru 5 minute la cuptor.
Mark as complete
5.
Smântâna se pune la foc, la primul clocot se adaugă brânza și gelatina.
Mark as complete
6.
Într-o tavă cu pereți înalți de aproximativ 3 cm, se pune o foaie de napolitană peste care se adaugă compoziția de brânză, struguri, nucă. Deasupra se adaugă încă o foaie de napolitană.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna ianuarie 2022 |
2 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.