File de somon cu sos de creveți și roșii cherry, ciuperci și sparanghel

20 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
200 g File de somon INGREDIENT MACROMEX
80 g Ciuperci Edenia (lame) INGREDIENT MACROMEX
20 g Unt 82% INGREDIENT MACROMEX
50 g Sparanghel INGREDIENT MACROMEX
20 ml Fresh de lămâie
1 g Sare
1 g Piper
10 ml Ulei de măsline
Pentru sos
5 g Căței de usturoi INGREDIENT MACROMEX
60 g Creveți INGREDIENT MACROMEX
100 ml Stoc de pui INGREDIENT MACROMEX
10 g Unt INGREDIENT MACROMEX
20 ml Ulei de măsline
10 g Capere
60 g Roșii cherry
5 ml Vin alb
1 g Sare, piper
1 g Pătrunjel tocat

Ustensile folosite

tigaie, cuptor.

Pași de preparare

1.

Lăsăm să se călească circa 1 minut apoi adăugam creveții. Când aceștia sunt pe jumătate făcuți adăugăm roșiile cherry și stingem cu vin alb.

Mark as complete
2.

Fileul de somon îl marinăm cu ulei de măsline, fresh de lămâie, sare și piper.

Mark as complete
3.

Fileul de somon îl putem prepara pe grătar, la cuptor sau la tigaie cu puțin ulei de măsline. În rețeta noastră l-am pus la cuptor pentru 15 minute la 160 de grade. "

Mark as complete
4.

Într-o tigaie punem uleiul la încins, adăugăm usturoiul tocat mărunt și caperele.

Mark as complete
5.

Adăugăm stocul de pui, asezonăm cu sare și piper, pătrunjel tocat, unt și mai lăsăm aproximativ 1 minut.

Mark as complete
6.

Ciupercile se sotează în unt și se asezonează cu sare, piper și cu puțin pătrunjel.

Mark as complete
7.

Sparanghelul se blanșează apoi îl tragem în unt la tigaie cu sare și piper.

Mark as complete
8.

Pe farfurie așezăm ciupercile în linie, fileul de somon deasupra apoi sosul de creveți și capere. Așezam lângă acestea sparanghelul sotat și puțin sos."

Mark as complete

Notițe

24 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns