Terină de fasole bob cu morcov aromaizat cu cimbrișor by Chef Mariana Popa

30 min

super easy

No Reviews

Ingredients

Adjust Servings
20 g Morcov
10 ml Ulei
Cimbrișor
30 g Ceapă INGREDIENT MACROMEX
0,1 g Ceapă verde
5 g Usturoi INGREDIENT MACROMEX
20 g Ardei piquillo extra INGREDIENT MACROMEX
20 g Fasole bob alb
10 g Fasole bob roșu
10 g Fasole bob gigant
0,1 g Mărar
3 g Gelatină

Ustensile folosite

blender,tigaie, formă de terină.

Directions

1.

Fasolea se scurge, se clatește la jet de apă rece.

Mark as complete
2.

Ceapa se curăță, se spală și se toacă mărunt.

Mark as complete
3.

Ardeii se scurg și se curață.

Mark as complete
4.

Morcovul se curată, se spală și se pun la fiert.

Mark as complete
5.

Ceapa împreună cu fasolea bob alb se sotează.

Mark as complete
6.

Se adaugă și ardeiul, se asezonează cu sare, piper și usturoi.

Mark as complete
7.

Se răcesc, se pasează și se adaugă gelatină hidratată.

Mark as complete
8.

Morcovul se pasează, se asezonează cu sare, piper, cimbrișor.

Mark as complete
9.

Într-o formă de terină se adaugă alternativ ingredientele.

Mark as complete
10.

Se dă la rece și se demulează la final.

Mark as complete

Notes

2 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns