Terină de fasole bob cu morcov aromaizat cu cimbrișor by Chef Mariana Popa
No Reviews
Ingredients
Adjust Servings
20 g Morcov | |
10 ml Ulei | |
Cimbrișor | |
30 g Ceapă INGREDIENT MACROMEX | |
0,1 g Ceapă verde | |
5 g Usturoi INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Ardei piquillo extra INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Fasole bob alb | |
10 g Fasole bob roșu | |
10 g Fasole bob gigant | |
0,1 g Mărar | |
3 g Gelatină |
Ustensile folosite
blender,tigaie, formă de terină.
Directions
1.
Fasolea se scurge, se clatește la jet de apă rece.
Mark as complete
2.
Ceapa se curăță, se spală și se toacă mărunt.
Mark as complete
3.
Ardeii se scurg și se curață.
Mark as complete
4.
Morcovul se curată, se spală și se pun la fiert.
Mark as complete
5.
Ceapa împreună cu fasolea bob alb se sotează.
Mark as complete
6.
Se adaugă și ardeiul, se asezonează cu sare, piper și usturoi.
Mark as complete
7.
Se răcesc, se pasează și se adaugă gelatină hidratată.
Mark as complete
8.
Morcovul se pasează, se asezonează cu sare, piper, cimbrișor.
Mark as complete
9.
Într-o formă de terină se adaugă alternativ ingredientele.
Mark as complete
10.
Se dă la rece și se demulează la final.
Mark as complete
Notes
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna ianuarie 2022 |
2 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.