Spată de vită cu sos de vin, roșii uscate și cartofi dulci

15 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
200 g Spată de vită sous-vide INGREDIENT MACROMEX
100 ml Vin roșu
150 g Roșii uscate INGREDIENT MACROMEX
50 g Muștar dijon
250 g Cartofi dulci INGREDIENT MACROMEX
25 g Ghimbir
40 g Unt INGREDIENT MACROMEX
40 g Ulei măsline
15 g Zahăr

Ustensile folosite

tigaie, friteuză.

Pași de preparare

1.

În tigaie se pun unt, ulei, ghimbir, cimbrișor.

Mark as complete
2.

Se adaugă carnea de vită tăiată fâșii.

Mark as complete
3.

Carnea se rumenește pe toate părțile apoi se scoate pe o farfurie.

Mark as complete
4.

Se prepară un sos pe bază de vin roșu și roșii uscate. Roșiile uscate se taie cubulețe și se călesc în tigaie cu jin de la carnea de vită.

Mark as complete
5.

Se adaugă vin roșu peste roșiile uscate.

Mark as complete
6.

Apoi se adaugă zahăr

Mark as complete
7.

Cartofii dulci se prăjesc în ulei încins.

Mark as complete

Notițe

25 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns