Spată de vită cu sos de vin, roșii uscate și cartofi dulci
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
200 g Spată de vită sous-vide INGREDIENT MACROMEX | |
100 ml Vin roșu | |
150 g Roșii uscate INGREDIENT MACROMEX | |
50 g Muștar dijon | |
250 g Cartofi dulci INGREDIENT MACROMEX | |
25 g Ghimbir | |
40 g Unt INGREDIENT MACROMEX | |
40 g Ulei măsline | |
15 g Zahăr |
Ustensile folosite
tigaie, friteuză.
Pași de preparare
1.
În tigaie se pun unt, ulei, ghimbir, cimbrișor.
Mark as complete
2.
Se adaugă carnea de vită tăiată fâșii.
Mark as complete
3.
Carnea se rumenește pe toate părțile apoi se scoate pe o farfurie.
Mark as complete
4.
Se prepară un sos pe bază de vin roșu și roșii uscate. Roșiile uscate se taie cubulețe și se călesc în tigaie cu jin de la carnea de vită.
Mark as complete
5.
Se adaugă vin roșu peste roșiile uscate.
Mark as complete
6.
Apoi se adaugă zahăr
Mark as complete
7.
Cartofii dulci se prăjesc în ulei încins.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2021 |
25 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.